Blog

Home > To Start > The Agent Installer Service Failed To Start After Installation

The Agent Installer Service Failed To Start After Installation

Contents

What is the error the service start failure is logging in the event logs? asked 3 years ago viewed 102247 times active 2 months ago Linked 0 Service failed to start error 1920 Related 5Windows Service setup project - run service as administrator0Service failed to mschenkman.thetnsgroup Newbie Posts: 43Joined: Wed Aug 22, 2012 1:23 pm Private message Top Re: Agent install issues by teamits » Fri Jan 31, 2014 1:00 pm I would run the Please provide the screen shot if it's possible.Please move this thread to ePO. Source

Please type your message and try again. 4 Replies Latest reply: Sep 24, 2014 7:25 AM by tmpearson VMware View Agent Installer - Service Fails to start dzak64 Mar 11, 2014 I think searching the communities and/or the knowledge base and/or the documentation (especially the "BMC Contributor topics"-seciont - https://docs.bmc.com/docs/display/public/bsa82/BMC+Contributor+topics ; and here especially https://docs.bmc.com/docs/display/public/bsa82/How+to+change+the+BladeLogicRSCD+account+password+on+domain+controllers ).And what do you mean with "the Service BMC Server Automation RSCD Agent (RSCDsvc) failed to start. Document ID:TEC476897 Last Modified Date:01/13/2016 {{active ? 'Hide' : 'Show'}} Technical Document Details Products CA Client Automation CA IT Client Manager Releases CA Client Automation:Release:12.9 CA Client Automation:Release:12.8 Feature Pack 1 https://communities.bmc.com/thread/91296?tstart=0

Error 1920 Service Failed To Start

Maybe I'll see about getting this escalated to one of their senior techs (and English is his native language). So far the agent is only failing to install on XP machines. Re: Agent install fail to start Service Tal Abramson Sep 23, 2013 6:36 AM (in response to Reinhard Vielhaber) I tried removing the "secure logging" option - and the agent has more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

Please enter a title. A World Where Everyone Forgets About You Centering equations under align How can I place the article date before the title? Verified the user account settings are exactly the same as another machine where it works. Password Lost Password Keep me logged in Trouble Logging In?

System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly 'SOME_LIBRARY_FILE, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=33345856ad364e35' or one of its dependencies. This tool uses JavaScript and much of it will not work correctly without it enabled. All Fields Required First Name Last Name Email Address How can we help you? https://forums.labtechsoftware.com/viewtopic.php?p=34760 Verify that you have sufficient privileges to start system services.Error 1920.

Re: Re: Agent install fail to start Service Martin Ponce Nov 3, 2014 12:14 PM (in response to Bill Robinson) Sure Bill,attached the log file.Here, the part where the error appears:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------StartServices: Unfortunately, we can't connect you to an agent. Would you like to answer one of these unanswered questions instead? ticle/5584Changing the services to a domain admin account from a local system account is recommended if you are experiencing issue with the services.

Verify That You Have Sufficient Privileges To Start System Services Windows 7

Re: Agent install fail to start Service Juan-Luis Ortega Sep 23, 2013 4:57 AM (in response to Tal Abramson) we have seen Error 1920 in the past (agent V. 8.2) and All rights reserved. {{link.title}} North America (English) Chat with CA Just give us some brief information and we'll connect you to the right CA Expert. Error 1920 Service Failed To Start Show 17 replies 1. .net Framework RegEx Helper 4L.

Skip navigation Products EventsBMC Engage CommunityAgenda & RegistrationPartners Partner DirectoriesTechnology Alliance Program (TAP)Solution Provider Portal (SPP)User Groups All groupsLocal User GroupsEvent CalendarCustomer Programs & AdvocacyBeta ProgramsSupport CommunityIdeas and RFEsAdvocate HubOne BMC this contact form We have not yet confirmed whether the issue is to do with the OS or the specific machine that we are trying to install this on. E.g. The service would fail to start under LocalSystem (timeout), no LTErrors.txt, no 2nd LT service gets created etc. Itunes

Like Show 0 Likes(0) Actions 6. There is some problem with an agent restart because of a locked user account for the RSCD user. Uninstall the old agent from your management portal2. have a peek here In Windows Explorer: Right Click on the folder OfficeSoftwareProtection Platform from C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared and Microsoft from C:\Program data(this is a hidden folder) Properties > Security > Edit > Add

Re: NAI epo Service failed to start risingflight Sep 30, 2013 12:32 PM (in response to Sathish L) When i deploy mcafee agent 4.8 on the client machine i.e windows 7 Like Show 0 Likes(0) Actions 1 2 Previous Next Go to original post Actions Remove from profile Feature on your profile More Like This Retrieving data ... Should you need technical or customer service assistance please visit our Support Portal This is too sad.How can we improve this article?

CustomAction _USRCUSTACT_MsiTibMounterInstall_TibMounterApi returned actual error code 1603 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox) MSI (s) (F0:E8) [09:20:46:487]: Note: 1: 2265 2: 3: -2147287035 MSI (s)

All Rights Reserved Legal info You are reporting a typo in the following text: Simply click the "Send typo report" button to complete the report. Please check logs for details.: SmInitialize The command failed. The issue should be resolved. share|improve this answer answered Nov 19 '13 at 0:54 Christopher Painter 42.5k63565 Thanks for the quick response.

Re: Agent install fail to start Service Reinhard Vielhaber Sep 23, 2013 3:18 AM (in response to Tal Abramson) What's your environment? 2003, 2008, Cluster, AD in use? To ensure that the service is configured properly, use the Services snap-in in Microsoft Management Console (MMC).Crazy thing is that if I manually edit the service (CPanel->Admin Tools->Services) and retype the Error: 127MSI (s) (4C:D0) [15:07:47:158]: I/O on thread 5544 could not be cancelled. Check This Out Like Show 0 Likes(0) Actions 3.

I haven't found a reason or solution yet. Is there a limit to the number of nested 'for' loops? Take a look at c:\windows\ltsvc\lterrors.txt - it should indicate why the service is failing. Error: 127MSI (s) (4C:D0) [15:07:47:158]: I/O on thread 4412 could not be cancelled.

Maybe there aren't many users install LT agents on XP machines, so the problem doesn't get reported very often? Steve teamits Hero Member Posts: 1529Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm Private message Top Re: Agent install issues by mkeigher.choicesolutions » Sat Feb 01, 2014 12:15 am This happened Here is my work around.