Blog

Home > Failed To > Failed To Load Module Pcidata Module Does Not Exist 0

Failed To Load Module Pcidata Module Does Not Exist 0

Edit: I've managed to install the nouveau drivers but run into another issue: X can't find the "glx" module: Also when checking the configuration files a "no screens found" error is When reporting a problem related to a server crash, please send the full server output, not just the last messages. You need to install the X.Org xf86-video-fbdev driver. i solved with axorgconfig just now but..in the future..what i have to change if i upgrade from 6 to 7? Check This Out

Crossreferencing verbatim A counter example for Sard's theorem in the case C^1 Platonic Truth and 1st Order Predicate Logic 3% personal loan online. If you need to reset your password, click here. doneTest new Xorg configFirst, create an Xorg config file: # Xorg -configure This will generate a file named /root/xorg.conf.new which attempts to load the proper drivers for the detected hardware. Are you new to LinuxQuestions.org? https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-497966-highlight-xorg+modular+bitmap.html

Coup: Can you assassinate yourself? The first time, I had to re-install the OS from scratch. Entry deleted from font path. (Run 'mkfontdir' on "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc"). (WW) `fonts.dir' not found (or not valid) in "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc".

Current Operating System: Linux localhost.localdomain 2.6.18-164.11.1.el5 #1 SMP Wed Jan 20 07:39:04 EST 2010 i686 Build Date: 03 September 2009 Build ID: xorg-x11-server 1.1.1-48.67.el5 Before reporting problems, check http://wiki.x.org to make How can I slow down rsync? Upon launching X the following output is returned: The logs show that there is no compatible nvidia driver: Now, my best guess is that I shouldn't have picked the nvidia drivers. Below is is an example fragement of /var/log/XFree86.0.log after an attemped run of "XFree86 -configure": XFree86 Version 4.2.0 / X Window System (protocol Version 11, revision 0, vendor release 6600) Release

Offline #7 2006-05-04 02:46:16 byte Member From: Düsseldorf (DE) Registered: 2006-05-01 Posts: 2,046 Re: couldn't open module bitmap and pcidata That's not a serious error, I always got that upon shutting A word for something that used to be unique but is now so commonplace it is no longer noticed How to politely decline a postdoc job offer after signing the offer Unix & Linux Stack Exchange works best with JavaScript enabled [Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Thread Index] [Date Index] [Author Index] filesystem? "Failed to load module ..." From: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=21108 Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community.

xf86-video-* is open source video drivers, of which xf86-video-nouveau is the nvidia compatible one. I have removed the nvidia drivers and also installed vesa. When I look through these lib directories, I don't see anything called libbitmap..., so I think the modules genuinely don't exist in those directories. Offline #3 2006-05-01 18:59:34 jacopastorius Member Registered: 2006-05-01 Posts: 26 Re: couldn't open module bitmap and pcidata stonecrest wrote:Does your /etc/X11/xorg.conf have the right path for the modules directory?

Clone yourself! http://unix.stackexchange.com/questions/211955/failed-to-load-module-glx-module-does-not-exist-0 Password Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux. If the problem persists, post your /var/log/Xorg.0.log. –Brean Jun 24 '15 at 23:17 | show 1 more comment 2 Answers 2 active oldest votes up vote 1 down vote Some clarifications: Look for (EE) in /var/log/Xorg.0.log.ok thanks!

Entry deleted from font path. (WW) The directory "/usr/share/fonts/truetype/openoffice" does not exist. his comment is here Module Loader present Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting, (++) from command line, (!!) notice, (II) informational, (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (++) share|improve this answer answered Jun 24 '15 at 22:09 Brean 11115 I've managed to install the nouveau drivers but now X is unable to load the glx module(I'll edit LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware cannot startx: failed to load modules bitmap and pcidata User Name Remember Me?

The time now is 03:42 AM. If you upgraded to xorg7 from 6.*, you have to make some changes.yes i upgraded from 6.8 to 7.0! Registration is quick, simple and absolutely free. http://getbetabox.com/failed-to/failed-to-load-module-mouse-module-requirement-mismatch-0.html Does Ohm's law hold in space?

Could you make me a hexagon please? Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. A published paper stole my unpublished results from a science fair Why study finite-dimensional vector spaces in the abstract if they are all isomorphic to R^n?

paind View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by paind 03-27-2007, 07:30 PM #2 kodon Member Registered: Jul 2004 Location: [jax][fl][usa]

Unfortunately, I'm unable to remove them through pacman: How may I remove these packages? Now after a reboot X won't start..it cames up with this error message: waiting for X server to shut down FreeFontPath : FPE "/usr/share/fonts/misc:unscaled" refcount is 2, should be 1; fixing. Try our newsletter Sign up for our newsletter and get our top new questions delivered to your inbox (see an example). What's the purpose of the same page tool?

Entry deleted from font path. (WW) The directory "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/defoma/CID" does not exist. Browse other questions tagged arch-linux xorg drivers virtualbox nvidia or ask your own question. Configure: [root at localhost X11]# system-config-display Couldn't start X server on card 0 Couldn't start X server with old config, trying with a fresh configuration Couldn't start X server on card navigate here All went well and I wanted to install KDE.